Vill du vara med och förbättra situationen för barn i Venezuela?

Då kan ett engagemang i I Love Venezuela Swedens styrelse vara precis vad du letar efter!

 

I Love Venezuela Sweden (ILVSwe) är en ideell, politiskt- och religiöst obunden organisation som verkar för Venezuelas barn. Organisationen startades 2018 och syftar till att skaffa medel för att stödja lokala projekt och ideella organisationer i Venezuela. ILVSwe arbetar i samarbete med I Love Venezuela Foundation, en USA-baserad organisation som har varit aktiv sedan 2014. Du kan läsa mer här:

https://www.ilovevenezuela.org/sweden/


Vi söker nu en driven individ som brinner för barns rättigheter och vill vara med och ta ILVSwe till nya nivåer. Som Styrelsemedlem kommer du ha en nyckelroll i organisationen och bidra till att göra skillnad för Venezuelas barn.

Organisationen befinner sig i en uppstartsfas, där både struktur i form av processer och projekt har skapats. Vi har ett nätverk av aktiva medlemmar och volontärer redo att bidra. I rollen som Styrelsemedlem kommer du arbeta med att lansera organisationen samt utveckla var insamlingsarbete. Utöver detta kommer du även ansvara tillsammans med Ordföranden för att utveckla och leverera strategier, planer och budget för I Love Venezuela Sweden.

Vi är i stor utsträckning en digital organisation. Vi håller våra styrelsemöten via Skype/Messenger och samarbetar i molnet genom Google Drive. Utöver det träffas vi fysiskt några gånger per år.

För rätt person erbjuder tjänsten en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en organisation med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.

Vi söker dig som är driven, analytisk, kommunikativ och har hög personlig integritet. Du är en stark nätverkare med förmåga och vilja att arbeta både strategiskt och operativt. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för barns rättigheter.

Ansvarsområden

● Utveckla I Love Venezuela Swedens övergripande insamlingsstrategi (donationer, event,partnerskap,företagssamarbeten)

● Aktivt samordna övriga i organisationen – inklusive styrelse,– för att optimera deras involvering och värde i insamlingsarbetet

● Bidra till internationellt samordning och synergier av I Love Venezuela Sweden och våra partners

● Representera I Love Venezuela Sweden gentemot relevanta aktörer, t ex svenska och internationella givare, partners och media

● Budgetutveckling, uppföljning och prognos för insamling intäkter och relaterade kostnader

Erfarenhet och kompetens

● Erfarenhet av värdedriven key account försäljning och relationsbyggande

● Ledarskapserfarenhet

● God ekonomisk förståelse och vana vid budgetansvar

● Stark skriftlig och muntlig svenska och engelska

● Föreningskunskap är mycket uppskattat

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan snarast!

Urval och intervjuer sker löpande. Vill du ansöka eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Wuendy Cardenas - ilovevenezuelasweden@gmail.com
Telefonnummer 070 344 66 09